Webonair logo

Veilig Afrekenen

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Factuur nodig?

Je bestelling

ProductSubtotaal
LEADS Genereren via Social Media Advertenties  × 1 495.00
Subtotaal495.00
Totaal495.00

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

"Dankzij WEBONAIR™ heb ik mijn online business naar een hoger niveau kunnen tillen. De 1 op 1 begeleiding met Sem heeft me geholpen om een winstgevende website te bouwen en mijn zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Nu ontvang ik dagelijks een stroom van organisch verkeer en mijn omzet is enorm gegroeid. Het is een complete game changer voor mijn bedrijf!"

Axelle - Webonair
Axelle Eigenaar van een online retailbedrijf

"Ik was altijd overweldigd door het idee van adverteren op social media, maar dankzij WEBONAIR™ heb ik geleerd hoe ik effectieve Facebook- en Instagram-advertenties kan lanceren. Mijn leads zijn geëxplodeerd en ik heb nu een voorsprong op mijn concurrentie. De cursus heeft me geholpen om mijn doelgroep beter te begrijpen en gerichte advertenties te maken die echt werken."

Mark - Webonair
Mark Freelance marketeer

"Als startende ondernemer had ik geen idee hoe ik mijn website kon optimaliseren voor SEO. Ik mocht als eerste gebruik maken van een beta versie van de cursus SEO en die heeft me stap voor stap geleerd hoe ik hoger kan ranken in Google en meer organisch verkeer kan genereren. Ik ben verbaasd over de resultaten! Mijn website staat nu in de top 5 van zoekresultaten en ik ontvang regelmatig nieuwe klanten."

Laura Eigenaar van een online coachingbedrijf

"Wat me echt aanspreekt aan WEBONAIR™ is de combinatie van praktische vaardigheden en strategieën. Ik volgde de 1op1 coaching waarbij alle 3 de topics aan bod kwamen. Akkoord iets duurder, maar de investering meer dan waard. Sem heeft me geholpen om een converterende webpagina te ontwerpen, doelgerichte advertenties te maken en mijn advertentiebudgetten effectief te beheren. Ik voel me nu zelfverzekerd en heb de tools die ik nodig heb om mijn business te laten groeien."

Thomas - Webonair
Thomas Ondernemer in de dienstsector