Webonair logo

Jouw business Slimmer, Sneller, Succesvoller : Dagelijks Nieuwe Leads Via Social Media Advertenties En Een Vleugje A.I.

⏰ BEKIJK DEZE VIDEO (GELUID AAN)⏰

In meer dan 40 opgenomen video’s leg ik je stap voor stap uit hoe jij social media advertenties kan gaan inzetten om meer LEADS of CONVERSIES te behalen.

(GEEN voorkennis nodig, GEEN programmeerskills nodig, BEGINNER vriendelijk)

Het resultaat? Je kan groeien als ondernemer, zaakvoerder, coach,… dankzij de online wereld en honderden euro’s per maand besparen omdat je de marketing niet hoeft uit te besteden.

Wil jij ook...

Raad eens wanneer we begonnen zijn met adverteren voor onderstaande klant?

Lees dan vooral verder…

OF

"Dankzij zelf te leren adverteren op social media in combinatie met A.I. kon ik reeds 65+ bedrijven helpen online groeien in België / Nederland. Doordat deze 100% locatie onafhankelijk zijn ervaar ik momenteel de grootste vrijheid uit m'n leven ooit..."

– Sem Vande Capelle

Ja, het kan écht!

Op 1,5 jaar tijd is ons leven compleet veranderd.

Als online ondernemer hebben zowel m’n vriendin als ik zelf de beslissing genomen vaarwel te zeggen tegen de rat-race.

Ondertussen wonen we al 18 maanden in het warme Portugal en runnen we beiden succesvol onze online business.

We zijn erin geslaagd onze passie om te zetten in een locatie onafhankelijk inkomen en na 10 jaar ervaring in de online web + marketing wereld ben ik klaar om echt impact te maken bij mensen zoals jij.

Ben jij klaar om net zoals ons online te groeien en echte vrijheid te ervaren?

Je wil dit ook wel, MAAR...

Ik snap je volledig, toen ik startte had ik precies dezelfde vragen en twijfels...
Dat is precies waarom we deze Webonair SMA cursus hebben gemaakt.

Wat is jouw voordeel?

WAT ALS JE ZELF DE SKILL BEHEERST OM TE ADVERTEREN EN ZO JE BEDRIJF 10X TE LATEN GAAN IN RECORD TEMPO...

Onze methodes zijn meermaals getest & 100% inzetbaar door bedrijven, coaches, ondernemers,...

Via WEBONAIR SMA leer je stap voor stap hoe jij zelf marketing kan inzetten voor jouw bedrijf via Facebook en Instagram! Je kan het in enkele dagen tijd dankzij de kracht van AI... iets wat vroeger weken zou duren...

BESCHOUW DIT ALS EEN WAKE UP CALL...

ANDERE BEDRIJVEN GAAN ER ALS EEN SPEER VANDOOR, BLIJF JIJ ACHTER?

Uren
Minuten
Seconden

Nu aan 50% korting!*

€495 €990

*Wij bieden een eenmalige korting van 50% korting voor een beperkte periode. Daarna verhoogt onze prijs voorgoed. Ook bieden we een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie, omdat we er zeker van zijn dat onze cursus van goudwaarde is.

Overzicht van de modules

"Dankzij WEBONAIR™ heb ik mijn online business naar een hoger niveau kunnen tillen. De 1 op 1 begeleiding met Sem heeft me geholpen om een winstgevende website te bouwen en mijn zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Nu ontvang ik dagelijks een stroom van organisch verkeer en mijn omzet is enorm gegroeid. Het is een complete game changer voor mijn bedrijf!"

Axelle - Webonair
Axelle Eigenaar van een online retailbedrijf

"Ik was altijd overweldigd door het idee van adverteren op social media, maar dankzij WEBONAIR™ heb ik geleerd hoe ik effectieve Facebook- en Instagram-advertenties kan lanceren. Mijn leads zijn geëxplodeerd en ik heb nu een voorsprong op mijn concurrentie. De cursus heeft me geholpen om mijn doelgroep beter te begrijpen en gerichte advertenties te maken die echt werken."

Mark - Webonair
Mark Freelance marketeer

"Als startende ondernemer had ik geen idee hoe ik mijn website kon optimaliseren voor SEO. Ik mocht als eerste gebruik maken van een beta versie van de cursus SEO en die heeft me stap voor stap geleerd hoe ik hoger kan ranken in Google en meer organisch verkeer kan genereren. Ik ben verbaasd over de resultaten! Mijn website staat nu in de top 5 van zoekresultaten en ik ontvang regelmatig nieuwe klanten."

Laura Eigenaar van een online coachingbedrijf

"Wat me echt aanspreekt aan WEBONAIR™ is de combinatie van praktische vaardigheden en strategieën. Ik volgde de 1op1 coaching waarbij alle 3 de topics aan bod kwamen. Akkoord iets duurder, maar de investering meer dan waard. Sem heeft me geholpen om een converterende webpagina te ontwerpen, doelgerichte advertenties te maken en mijn advertentiebudgetten effectief te beheren. Ik voel me nu zelfverzekerd en heb de tools die ik nodig heb om mijn business te laten groeien."

Thomas - Webonair
Thomas Ondernemer in de dienstsector

Veelgestelde vragen

WEBONAIR™ is een uitgebreide online cursus die je leert hoe je jouw business online kunt laten groeien en een locatie onafhankelijk inkomen kunt creëren. Het biedt stapsgewijze trainingen op het gebied van websitebouw, SEO en social media advertenties.

Onze training in social media advertenties richt zich op platforms zoals Facebook en Instagram. Je leert hoe je effectieve advertentiecampagnes kunt opzetten die leads genereren en je business laten groeien. We delen strategieën, tips en best practices om het meeste uit je advertenties te halen.

Absoluut! Bij WEBONAIR™ heb je de vrijheid om in je eigen tempo te leren. Je hebt levenslange toegang tot de cursusmaterialen, zodat je op elk gewenst moment kunt terugkomen en herhalen wat je hebt geleerd.

Ja, zeker! Bij WEBONAIR™ hechten we veel waarde aan ondersteuning. Je hebt toegang tot een community van medecursisten waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en elkaar kunt inspireren. Daarnaast staan onze experts klaar om je te helpen met eventuele vragen.

Het behalen van succes na het volgen van één van de WEBONAIR™ trajecten zal mee bepaald worden door jouw eigen inzet & input.

We beloven 100% dat wanneer je de informatie uit de cursus zorgvuldig toepast, je echt wel mooie resultaten zal behalen.

Absoluut! Wanneer jullie beiden de cursus willen volgen is dat geen probleem, zolang dit binnen één gezinsomgeving blijft natuurlijk.

Yes! WEBONAIR™ voorziet een affiliatie programma waardoor je betaald kan krijgen per gekozen traject.

Investeren in jezelf kan soms onwennig aanvoelen, zeker wanneer je het niet vaker hebt gedaan. Volgende puntjes laten je echt inzien waarom onze cursus zo waardevol is:

  • Zie deze cursus niet als een kost, maar wel als een investering in jezelf. Mijn eerste investering was 6 maand lang 1op1 personal coaching in de fitness waar ik bijna €6000 had voor uitgereikt. Mensen verklaarden me gek, maar tot op de dag van vandaag was dit één van m'n beste investeringen in mezelf ooit.
  • Je kan de cursus inbrengen als onkost.
  • De totale waarde van deze cursus ligt een pak hoger dan wat we momenteel vragen. In de toekomst zal de huidige prijs niet meer aangeboden worden.
  • We hebben een 14 dagen geld terug garantie. Geen enkele reden dus om het niet te proberen ;-).

Correct! Maar stel jezelf echt oprecht de vraag bij wie jij jezelf wil gaan ontwikkelen.

Na 10 jaar als webontwikkelaar en online marketeer durf ik gerust zeggen dat WEBONAIR™ een bewezen strategie is die werkt.

Wanneer iemand mij vraagt, "heb ik hier wel tijd voor"?

Dan antwoord ik gelijk, het is niet de tijd, maar prioriteit waar je over na moet denken.

Gemiddeld scrollt de Belg 1u34min per dag op Social media. Grote kans bestaat dat jij hier ook "slachtoffer" van bent geworden.

Ontdek hoe je via onze WEBONAIR™ social media in jouw voordeel kan laten werken & word opnieuw baas over je meest kostbare asset ooit: TIJD.

Afhankelijk van jouw business kan je er zeker voor kiezen om deze skills te gaan toepassen vanuit een land naar keuze.

Echter wanneer je een fysieke bussiness hebt waar je ook daadwerkelijk dient aanwezig te zijn zal dit niet van toepassing zijn.

Uiteraard kan ook hier een oplossing voor bedacht worden door jouw business te laten runnen door personeel zodat jij de online groei voor je rekening neemt.

Uiteraard! Tijdens het afrekenen heb je de kans meer informatie toe te voegen aan je bestelling. Laat gerust weten indien je een factuur van me nodig hebt.